Siirry suoraan sisältöön

Uusia kumppanuuksia

Miracle Finland Oy on sopinut uusista kumppanuuksista ja partnership-toiminnasta MariaDB Corporation AB:n MariaDB Enterprise-tuoteperheen ja PeteFinnigan.com Ltd:n Oraclen tietoturva- ja audit-ohjelmistojen toimittamisesta, konsultoinnista ja tuesta Suomessa. Sopimukset tulevat voimaan heti. Miracle Finland on jo aloittanut henkilöstönsä kouluttamisen tuotteisiin jo aiemmin, mutta tulee tulevina kuukausina myös sertifioimaan työntekijöitään tuotteisiin.

MariaDB on suositun MySQL-tietokantaohjelmiston haara, jota kehitetään yhteisöpohjalta avoimen lähdekoodin puitteissa. MariaDB Corporation AB on merkittävästi kehittänyt tuotetta MariaDB Enterprise Server versiolla, joka sisältää vaihtoehtoisia talletusmoottoreita eri tarpeisiin, kehittyneen klusterointituen, ammattimaiset varmistukset ja uutuutena uuden pilvipalvelun. Tuoteperheellä mahdollistetaan erittäin suurienkin tietokantaympäristöjen ajo MariaDB-kantojen varassa.

PeteFinnigan.com Ltd toimittaa ohjelmistoja, joilla voidaan tarkistaa ja korjata tietoturvaongelmat Oracle-tietokannoissa. Valikoimassa on myös ohjelmia audit-tiedon asetuksiin, seurantaan ja raportointiin. Tietomurron yhteydessä voidaan jäljittää miten hyökkääjä on tullut järjestelmään ja mitä on tapahtunut. Miracle toimittaa ohjelmistoon lisenssejä tai konsultoi toimeksiannosta asiakkaan haluamia tarkistuksia ja raportteja kannan asetuksista sekä toiminnasta.

Lisätietoja info@miracleoy.fi